Перший академічний український театр для дітей та юнацтва Львів


Перший академічний український театр для дітей та юнацтва, Львів


Подія Вистава «Чарівне кресало» (6+)



  • +38 (032) 255 33 30
  • Львів, вул. Гнатюка, 11
Останнє оновлення інформації: 30 травня 2022 р.

Вистава «Чарівне кресало» (6+)
нд 21 черв 2015 15:00



Вистава «Чарівне кресало» (6+)


Віктор Ольшанський за казками Ганса-Христіана Андерсена
Переклад і вірші Івана Лучука

(лірична комедія на 2 дії)
тривалість вистави 1 год. 50 хв.

Казка може жити у всьому, що нас оточує: в паперовій гривні і у голці з ниткою, у бурхливому морі і на пташиному дворі, у звичайній горошині і в добре знайомих іграшках. Дорослі забувають про це (у них свої ігри), але діти завжди вміють побачити казку. Добре вмів це і казкар з Данії Ганс-Христіан Андерсен, один з найвідоміших казкарів у світі. Він знав: досить лише пильно придивитись – і улюблені ляльки оживають, а з ними – і їх дивовижні історії і пригоди. І нехай не завжди у цих казкових пригод щасливий кінець, але ж казка насправді не закінчується, а живе з нами і робить наше життя більш чарівним.
Театр створив ліричну комедію, яка налаштовує глядачів на романтичний світ людських стосунків, героїв, які визначають для себе найбільші цінності – красу взаємостосунків, щирість почуттів, відданість одне одному та жертовне кохання.
Вистава розрахована на широку аудиторію від наймолодших глядачів дошкільного віку до школярів середніх класів. Кожна вікова категорія зможе отримати і знайти у виставі свої зацікавлення, уподобання, бо світ казки об’єднує усіх людей.

За матеріалами сайту nashteatr.lviv.ua


Контакти




Харчування

Контакти